Vacatures: WWW.076-KINDEROPVANG.NL

Steentje zoekt gastouders/nanny's 

Beste (toekomstige) kinderoppassen:

Gastouderbureau Steentje zoekt leuke, spontane en flexibele vrouwen met een kindgerichte opleiding die graag als gastouder of oppas aan huis de opvang willen verzorgen voor baby's/dreumesen/peuters in de leeftijd van 0-12 jaar. De opvang van deze kinderen vind plaats bij u thuis of bij de vraagouders.

Als gastouder/nanny vang je één tot maximaal zes kinderen tegelijkertijd op. Als oppas verricht je leuk, afwisselend en verantwoordelijk werk. Dit werk kun je normaal gesproken goed combineren met de zorg voor jouw eigen gezin. 

Je kunt in overleg met de vraagouder, je eigen oppastijden bepalen. Daarbij krijg je een leuke vergoeding van € 4,85 bruto per uur per kind bij gastouderopvang en kom je samen met de vraagouders een tarief overeen bij oppas aan huis .

Als kinderoppas kies je ervoor om de tijdelijke zorg van andermans kinderen op je te nemen. Dit is een hele mooie taak die ook verantwoordelijkheid met zich meebrengt. Er wordt van jou verwacht dat je een veilige, liefdevolle en vertrouwde omgeving creëert, zodat gastkinderen zich op hun gemak voelen. Tevens zorg je voor een gevarieerd aanbod van activiteiten (onder meer door middel van ons educatieve  Uk en Puk programma).

Steentje hanteert de kassiersfunctie wat betekent dat wij zorg dragen voor de facturering bij de vraagouders/verzorgers en de doorbetaling van de vergoeding aan jou als kinderoppas.

 

Wil je meer weten kijken dan eens op onze wervingssite www.076-kinderopvang.nl 

Hier vind je veel relevante informatie over het werk als gastmoeder via Gastouderbureau Steentje.

Contact

Heeft u een vraag of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact met ons op.

Contact

Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer  0641528470

www.nanny-care.nl

info@gob-steentje.nl

Geboortebord

Baby op komst? Ontvang als klant een mooi geboortebord!

Geboortebord