Een geboortebord voor onze klanten

Geboortebord voor (toekomstige) klanten van Steentje


Als je net papa en mama bent geworden, wil je dat het liefst hard van de daken schreeuwen.

Een geboortebord is een leuke manier om iedere voorbijganger te laten weten dat bij jullie een kleintje(s) is/zijn geboren.

Geboortebord

Een geboortebord?

Een geboortebord is een, originele manier om te laten weten dat er een baby'tje(s) is/zijn geboren. Het bord lijkt op de zogenaamde makelaarsborden die als V-borden op ramen van woningen worden geplakt. Alleen nu met een vrolijk ontwerp van een jongen, meisje of tweeling erop gedrukt. Het bord is eenvoudig op bijvoorbeeld het raam te bevestigen middels bijgeleverde dubbelzijdige tape en gemakkelijk weer te verwijderen.

De gratis te leveren en beschikbare borden zijn: -Hoera een dochter, -Hoera een zoon of zelfs voor een tweeling is een bord beschikbaar. Wanneer u klant bent of wordt bij Gastouderbureau "Steentje", ontvangt u na aanvraag bij (of indien gewenst) zelfs voor de geboorte van uw baby van ons het ludiek geboortebord!

Indien u het geslacht van de baby nog niet prijs wilt geven kunt u bij ons kosteloos zowel de jongens als meisjes variant aanvragen. Mail hiervoor naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor de aanvraag voor beide beschikbare borden. 

Bent u nog geen klant, maar wilt u wel klant worden? Vul dan ons inschrijfformulier nieuwe klanten/vraagouders in.

Gastouderbureau "Steentje"

Spoorlaan 167

4872XM Etten-Leur

0641528470

www.076-kinderopvang.nl

Contact

Heeft u een vraag of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact met ons op.

Contact

Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer  0641528470

www.nanny-care.nl

info@gob-steentje.nl

Geboortebord

Baby op komst? Ontvang als klant een mooi geboortebord!

Geboortebord